L'Ajuntament manifesta la voluntat que el Circ Cric sigui una cita anual


  • Comparteix:

El Circ Cric amplia la seva estada a Sant Cugat després de l'èxit obtingut a les seves funcions, en què s'ha registrat una assistència de 2.400 persones. Les carpes, instal.lades al Parc de la Pollancreda, obren de nou les portes aquest cap de setmana amb quatre funcions adreçades a petits i grans. L'alcalde i Tortell Poltrona han manifestat la voluntat que el circ faci parada cada any a la ciutat.

Com ja va passar en la seva anterior visita, al mes de gener, el Circ Cric ha rebut una càlida acollida del públic santcugatenc. Per aquest motiu, els responsables de l'espectacle han decidit ajornar la seva marxa i oferir 4 funcions més aquest cap de setmana.

El Circ Cric és una fòrmula d'entreteniment creada pel CRAC, Centre de Recerca de les Arts del Circ. La companyia ha dissenyat un xou circense molt contemporani que s'allunya dels espectacles convencionals amb feres. El Circ Cric només té l'objectiu d'introduir l'espectador en el món de la màgia i poesia escènica. Ho explica l'artfífex de l'espectacle, Tortell Poltrona:

Tortell Poltrona

El nostre circ no té fronteres ni barreres


Més de 40 persones fan possible que la diversió esclati a la pista del Circ Cric. Una proposta lúdica que també reserva un espai a les causes solidàries ja que el recinte disposa d'una botiga que destina la seva recaptació a l'ong Pallassos Sense Fronteres. L'alcalde Lluís Recoder s'ha felicitat per la tasca social i cultural que realitza l'equip de'n Tortell Poltrona:

Lluís Recoder

Estem encantats de recolzar un circ que també dedica temps a ajudar als més desafavorits


Aquells que no hagin vist encara el Circ Cric tenen, aquest cap de setmana una nova oportunitat. La primera funció serà divendres a 2/4 de 8, dissabte a les 5 de la tarda i 9 del vespre, i diumenge, a les 6 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.