L'exposició 'Gegants de paper' arribarà a la ciutat al maig


Temes relacionats

Sant Cugat rebrà més de 2.000 geganters a la trobada gegantera del Vallès ( 6/feb/12)

La Salut, nova gegantona dels Gegants per aquest 2012 ( 8/gen/12)


  • Comparteix:

La mostra compartirà espai amb els gegants

La mostra compartirà espai amb els gegants

Sant Cugat acollirà 'Gegants de paper', una mostra d'il·lustracions de gegants a revistes satíriques dels segles XIX i XX, a partir de l'últim dissabte de maig. La mostra compartirà espai amb els gegants de la ciutat al claustró del Monestir, on restarà fins el primer diumenge de juny, quan es clourà l'exposició coincidint amb la diada gegantera de la comarca.

Joan Miquel Marino, de la colla gegantera de Rubí ha recollit il·lustracions protagonitzades per gegants en revistes satíriques de finals del segle XIX i principis del segle XX. L'organitzadora de la mostra a Sant Cugat Eva Tataret ha explicat que han volgut portar l'exposició a la ciutat perquè mostra un aspecte diferent dels gegants.

Eva Tataret

Era una època en què els gegants eren molt satírics. És una exposició senzilla però molt bonica i dóna una visió diferent dels gegants.



La mostra es troba actualment a la Casa dels Entremesos de Barcelona, després d'haver estat exposada a Rubí. Posteriorment, i abans d'aterrar a la ciutat, passarà pel barri de Gràcia i per Santa Coloma de Cervelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.