El saxofonista Llibert Fortuny porta a El Siglo una fusió de jazz i noves tecnologies


Temes relacionats

Nit de jazz a El Siglo de la mà de Llibert Fortuny i Triphasic (15/abr/11)

El 4t Cicle de Jazz i Blues de Valldoreix porta avui Llibert Fortuny i Manel Camp en concert (27/feb/09)

Manel Camp i Llibert Fortuny presenten un duet on combinen la música de Mozart i el jazz ( 4/des/08)


  • Comparteix:

El saxofonista Llibert Fortuny

El saxofonista Llibert Fortuny

El saxofonista Llibert Fortuny porta el seu projecte 'Llibert Fortuny Solo' a El Siglo Mercantic aquest dissabte a la nit. Es tracta d'un projecte on el músic utilitza les noves tecnologies i nous instruments per oferir al públic sons únics. El concert tindrà lloc a tres quarts d'onze de la nit i el preu de l'entrada és de 12 euros.

Aquesta vegada, Fortuny estarà acompanyat en algunes peces pel cantant Jordi Rabascall, amb el qual oferirà un espectacle on la improvisació tindrà molt de protagonisme. Fortuny i Rabascall es van conèixer en un concert d'aquest projecte que va tenir lloc al Palau de la Música fa uns mesos.

Actualment, el músic es troba immers en un altre projecte, 'Populina', en què reinterpreta diverses cançons populars catalanes a través del seu saxo i acompanyat pel piano de Manel Camp.

Llibert Fortuny ha visitat diverses vegades Sant Cugat en el marc de diversos projectes en què ha treballat i dels festivals de jazz que ha acollit la ciutat. A més, també va participar com a docent en el programa Campus Autor per a joves músics, que va tenir lloc a la ciutat a finals de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.