Cris Juanico: 'Aquest és un disc que surt del públic'


Temes relacionats

Cris Juanico presentarà el seu nou disc al Terra Dolça (20/gen/12)


  • Comparteix:

Cris Juanico en concert / Font: Osonacomarca.com

Cris Juanico en concert / Font: Osonacomarca.com

El cantautor menorquí Cris Juanico ha atribuït a la demanda del públic la gravació del seu nou disc en directe, 'Dues pedres', en què el músic versiona tant cançons de la seva etapa amb Ja t'ho diré com temes més recents. Durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM), Juanico ha explicat que el treball, que interpretarà a l'espai gastronòmic Terra Dolça aquest dissabte a dos quarts d'onze de la nit, té un format íntim i minimalista.

La veu i la guitarra del músic menorquí, combinat amb el contrabaix de Joan Solà-Morales, excomponent d'Umpah-pah, són els principals elements del directe senzill de 'Dues pedres'. Segons Juanico, va ser el propi públic que els va instar a gravar el disc.

Cris Juanico

Era reticent a enregistrar-ho, però el públic sempre té la raó.


El concert tancarà les activitats de febrer del Terra Dolça, aquest dissabte a dos quarts d'onze de la nit. Les entrades valen 12 euros i es poden comprar anticipadament al mateix restaurant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.