Les obres de nou artistes rodaran amb la 18a Biennal d'Art Contemporani Català


Temes relacionats

La 17a Biennal d'Art Contemporani Català inicia el seu recorregut a Sant Cugat (30/abr/10)


  • Comparteix:

Els membres del jurat s'han reunit aquest divendres

Els membres del jurat s'han reunit aquest divendres

La 18a Biennal d'Art Contemporani Català portarà per diferents indrets del país les obres de nou artistes. El jurat, que s'ha reunit aquest divendres, ha celebrat el nivell assolit, sobretot en un context de crisi on la mostra itinerant vol ser un incentiu per als joves talents. La biennal s'inaugurarà el tercer dijous d'abril al Museu del Tapís Contemporani de Sant Cugat.

El jurat s'ha reunit aquest divendres al Museu de Sant Cugat per decidir quins són els nou artistes que, d'entre les 112 propostes rebudes, participaran en aquesta 18a edició. Es tracta de Lúa Coderch, Loretta Firmani, Ayuko Hoshino, Laura López, Claudia Pagès, Francesc Ruiz, Joan Saló, Sergi Serra i Mireia Terrado.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat l'optimisme que transmet la iniciativa.

Xavier Escura

Malgrat la situació actual de dificultats continuant aportant optimisme. Hem de continuar perquè hi ha talent i creativitat.




De la seva banda, el director de la biennal, Josep Canals, ha descrit així l'objectiu de la proposta.

Josep Canals

Tot i el panorama de depressió general, amb això transmetem la il·lusió que necessiten els joves artistes, el país i la societat.




El jurat està format pel director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins; el crític d'art gironí Eudald Camps; el galerista Josep Canals; el conservador del Museu d'Art Jaume Morera de Lleida, Francesc Gabarrell; el crític d'art i comissari independent Àlex Mitrani; el vicedegà de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB), Josep Montoya, i l'artista reusenc Aureli Ruiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.