'Converses de meuques' recupera la vigència de la Grècia antiga


  • Comparteix:

Moment de la funció, que ha omplert de gom a gom l'escenari de la Casa de Cultura

Moment de la funció, que ha omplert de gom a gom l'escenari de la Casa de Cultura

'Converses de meuques' ha pujat aquest divendres a l'escenari de la Casa de Cultura per demostrar que allò comú a tot ésser humà perdura al llarg dels anys. Es tracta d'una adaptació del text del segle II de Llucià de Samòsata 'Diàlegs entre heteres' a través de la traducció de Sergi Grau, que sota la interpretació d'Elisenda Rué i Gisela Figueras ha aplegat un centenar de persones.

La companyia santcugatenca Magatzems Cortina ha estat l'encarregada de representar aquest espectacle, que dóna vida a set situacions quotidianes de l'època, reflex del to irònic del seu autor.

Tot i ser l'adaptació d'un text del segle II, l'actriu i directora de l'espectacle, Gisela Figueras, ha defensat la vigència de l'obra.

Gisela Figueras

El rol masculí i femení està molt clar, és universal i atemporal. En aquest text es veu.




Els assistents han gaudit abans de l'espectacle, que s'emmarca dins la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), d'un tast de vins de la Vinyeta, de l'Empordà, acompanyats de formatges i embotits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.