'30-40, Livingstone' desperta els riures en el públic sense oblidar la reflexió


  • Comparteix:

Sergi López i Jorge Picó van començar la seva carrera professional junts a l'escola de Lecoq

Sergi López i Jorge Picó van començar la seva carrera professional junts a l'escola de Lecoq

Sergi López i Jorge Picó han convençut el públic santcugatenc amb el seu darrer espectacle '30-40, Livingstone', un cant a la cerca de l'ésser humà sense oblidar l'esperit crític. El duet ha provocat riures constants en els espectadors per la gran complicitat que han mostrat dalt l'escenari. L'obra, de creació pròpia, s'ha pogut veure aquest dissabte al Teatre-Auditori. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Després de l'èxit aconseguit el 2009 amb 'Non Solum', el duet format pel català Sergi López i el valencià Jorge Picó s'ha tornat a reunir amb una nova aventura, '30-40, Livingstone'. L'instint creatiu i la química generada entre tots dos ha estat el detonant que els ha fet trepitjar de nou els escenaris. Dos universos creatius que es busquen i s'entrecreuen per donar vida a aquest viatge extravagant que posa el punt de mira en l'ésser humà. Ho ha explicat López.

Sergi López

El primer motor va ser plantejar què podíem dir els dos. Vàrem trobar la manera de quallar els nostres universos.




L'experiència no ha decebut el públic que ha aplaudit un muntatge capaç d'encavalcar la paraula i el gest d'una manera única. Tot i que els riures s'han fet presents des dels primers minuts, no ha faltat la crítica a la societat actual, fet que ha calat en els espectadors.

Públic

Ha estat força bé i en podem treure conclusions. / Parla també de política. / L'espectacle fa una crítica a qüestions de la vida moderna.






Després del muntatge, els actors s'han apropat fins la platea del Teatre-Auditori per intercanviar impressions amb el públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.