Joves i adults dels Tallers Sílvia Servan traslladen La Unió a un cafè-teatre


  • Comparteix:

Els Tallers de Teatre de Sílvia Servan han dinamitzat la segona part de la mostra convertint- la per primera vegada en un cafè-teatre. Els grups més veterans dels tallers han portat a l'escenari de La Unió obres d'autor i de creació col·lectiva. L'humor, la crítica social i el treball conjunt entre docents i alumnes han estat els ingredients dels quatre mesos de treball, que els alumnes han descobert aquest diumenge.

Els grups juvenils i d'adults dels Tallers de Teatre de Sílvia Servan han posat en pràctica aquest diumenge la tècnica teatral heretada de l'actriu en un ambient inèdit. La segona part de la mostra ha convertit el Teatre la Unió en un cafè-teatre ple d'espectadors.

Com ja es va fer palés a la mostra dels grups infantils, el procés productiu dels muntatges es manté fidel a una tècnica dinàmica, on tant els professors com els alumnes hi prenen part. En aquest cas, un total de quatre muntatges han mostrat històries que han combinat l'humor, el misteri i, fins i tot, la crítica social, amb tocs locals.

El professor dels tallers Miquel Segovia ha desvetllat a Cugat.cat l'argument d'una de les obres més punyents de la mostra, 'Farfalle a Sant Cugat'.

Miquel Segovia

La comèdia permet mostrar en clau d'humor l'actualitat. Per exemple, fem referència al conseller Lluís Recoder, la pujada de la T-10 i el Pi d'en Xandri.


L'activitat i l'ambient distès dels tallers fa que alguns dels alumnes que s'han incorporat enguany es plantegin continuar amb la seva formació interpretativa.

Escoltem les impressions d'alguns dels alumnes dels tallers.

Alumnes

Faig una carrera tancada, com és enginyeria informàtica, i perquè no pensin que sóc el típic 'freaky', faig teatre. / He fet nous amics amb molt de talent. / Tenia ganes de fer teatre.



'Empresonades', 'Propietat Privada', 'Farfalle a Sant Cugat' i 'Diàlegs intranscendents' han arrencat riures i algun que altre ensurt entre el públic del Teatre la Unió. Segons l'organització, la cita anual promet tornar amb novetats en l'edició de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.