El grup Amanida estrena nou disc


Temes relacionats

Oriol Castanyer:'En aquest nou disc hi ha influències del swing, del jazz i fins i tot del flamenc' ( 2/mar/12)

Districte STC: Amanida Folk ( 1/oct/10)


  • Comparteix:

Portada del segon disc d'Amanida

Portada del segon disc d'Amanida

El grup Amanida, on toca el santcugatenc Oriol Castanyer, presenta el seu segon llarga durada, 'Maruja', després de la publicació del seu primer treball 'El Gerxo i la donzella'. El disc es va presentar fa dues setmanes al 25è Festival Tradicionàrius.

Fa més de 10 anys que el grup català Amanida recorre els escenaris interpretant música d'arrel mediterrània. La banda, que té el santcugatenc Oriol Castanyer al violoncel, ha passat de ser instrumental a incorporar les veus de les germanes Lara i Mònica Guiteras, així com un nou guitarra, José Maya, que aporta les seves arrels flamenques.

'Maruja', el segon llarga durada de la banda, ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat a l'espai Sonor Montoliu, durant els mesos de desembre i gener. El nou treball busca noves sonoritats que, sense fugir del folk més tradicional, s'aproximen al jazz, la cançó d'autor o el flamenc.

Oriol Castanyer ha explicat a Cugat.cat els detalls sobre aquest nou treball.

Oriol Castanyer

La nostra música és difícil d'encasellar en un lloc geogràfic o en un sol estil.




Amb el seu primer treball, 'El Guerxo i la donzella', el grup va guanyar el 10è Concurs de Folk Cuarto de los Valles, Astúries, va ser finalista del 1r Concurs Sons de la Mediterrània de la revista 'Enderrock' i va ser seleccionat pels Circuits de Música Injuve.

Durant els últims anys, Amanida ha fet concerts arreu de l'Estat espanyol, França i Portugal, participant en alguns dels festivals de folk més prestigiosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.