Les activitats per a tota la família arriben al Museu cada segon dissabte de mes


  • Comparteix:

Xavier Escura, a l'esquerra, i Lluís Campins durant la roda de premsa / Font: Localpress

Xavier Escura, a l'esquerra, i Lluís Campins durant la roda de premsa / Font: Localpress

Descobrir les iconografies del Monestir, conèixer la història de la ciutat amb el titella de l'Oblat Conrad o aprendre a elaborar peces d'art tèxtil són algunes de les possibilitats que ofereix el cicle 'Dissabtes Familiars', que el Museu de Sant Cugat organitza cada segon dissabte de mes durant tot l'any. L'objectiu de la iniciativa és consolidar l'aposta del museu pel lleure educatiu amb activitats gratuïtes per a tota la família en què els infants tinguin un paper protagonista.

El director del Museu, Lluís Campins, ha explicat que l'objectiu del cicle és consolidar i ampliar una oferta educativa basada en el lleure i el paper actiu dels infants.

Lluís Campins

Les activitats es dirigeixen al nucli familiar i especialment als infants.



Cada segon dissabte de mes, les famílies podran participar en iniciatives en què coneixeran el patrimoni cultural de la ciutat a partir de jocs i tallers. La primera cita és al març a la Casa Aymat, amb un taller d'art tèxtil per a tota la família. Totes les activitats són gratuïtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.