Els concerts locals del Festival de Jazz de Terrassa s'obren avui amb Dan Tepfer


Temes relacionats

El Teatre-Auditori se suma per primera vegada al Festival de Jazz de Terrassa amb tres concerts (16/gen/12)


  • Comparteix:

El jove pianista Dan Tepfer presentarà el seu darrer treball al Teatre-Auditori / Font: Festival Jazz

El jove pianista Dan Tepfer presentarà el seu darrer treball al Teatre-Auditori / Font: Festival Jazz

El pianista franco-americà Dan Tepfer dóna aquest dijous el tret de sortida al 31è Festival de Jazz de Terrassa amb una actuació al vestíbul del Teatre-Auditori. L'equipament municipal se suma enguany al popular festival, acollint un cicle de tres concerts de petit format que tindrà lloc els tres darrers dijous de març. La cita d'aquest dijous, que serà a les nou de la nit, suposarà l'estrena a Catalunya del darrer treball de Tepfer, 'Goldberg Variations', i té l'entrada gratuïta.

El Teatre-Auditori participa per primera vegada al Festival de Jazz de Terrassa, que arriba enguany a la seva 31a edició. En aquesta ocasió, el vestíbul de l'equipament municipal acollirà un cicle de tres concerts de petit format que s'inaugura aquest dijous amb l'actuació del jove pianista de jazz Dan Tepfer.

Tepfer, que es troba en un dels moments àlgids de la seva carrera, després d'haver rebut les millors consideracions de la premsa internacional pel seu darrer treball, 'Goldberg Variations', arriba a Sant Cugat en el primer concert que oferirà a territori català. 'Goldberg Variations' és una revisió en clau jazzística de les Variacions de Goldberg, un dels repertoris clàssics més exigents i ambiciosos, que Tepfer traspassa amb força gràcies a la seva improvisació jazzística.

El concert tindrà lloc a les nou de la nit al vestíbul del Teatre-Auditori, i l'entrada és gratuïta. La propera cita del cicle tindrà lloc dijous vinent i anirà a càrrec del trio Amargant-Plana-Serna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.