Toni Cantó: 'David Mamet és l'autor més políticament incorrecte'


  • Comparteix:

Moment de la presentació

Moment de la presentació

L'actor Toni Cantó destaca la capacitat del dramaturg nord-americà David Mamet per tractar qüestions d'actualitat sense complexes ni pèls a la llengua. Ho ha dit durant la presentació del muntatge 'Razas', que es podrà veure el penúltim divendres de març al Teatre-Auditori, on ell interpreta un dels personatges protagonistes. L'obra narra com un despatx d'advocats encara la defensa d'un home blanc i ric que presumptament ha violat una noia negra.

'Razas', que compta amb una escenografia construïda al taller del Teatre-Auditori, és un thriller que es desenvolupa en el món de la justícia que proposa una reflexió que va més enllà de la mateixa representació. El muntatge tracta situacions complicades on s'enfronten diverses visions que tenen a veure amb els prejudicis socials al voltant del racisme, del masclisme i del poder.

Cantó destaca la capacitat de David Mamet per tractar qüestions 'espinoses'.

Toni Cantó

Mamet té la virtut de fugir del que és políticament incorrecte. Això ja és un valor avui dia. D'altra banda, és un home que escriu molt bé.




'Razas' es podrà veure el penúltim divendres de març a partir de les deu de la nit. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat que després de la funció s'obrirà un col·loqui entre el públic que ho desitgi i els actors de l'obra per discutir sobre els temes que s'han tractat. Tugues ha dit que és una obra que convida a parlar.

Pep Tugues

És una obra que ve de gust comentar, ho podrem fer amb la companyia i el públic que hi vulgui participar.



La presentació també ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura de Cerdanyola ja que el Teatre-Auditori ha col·laborat amb la ciutat veïna perquè 'Razas' es representi a les dues localitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.