La majestuositat d''Aida' evidencia la vigència del clàssic operístic


  • Comparteix:

'Aida' ha convençut el públic per la seva coralitat i la música de Verdi

'Aida' ha convençut el públic per la seva coralitat i la música de Verdi

Una vegada més, el gènere operístic ha aconseguit exhaurir totes les entrades del Teatre-Auditori, aquesta vegada gràcies a una de les obres magnes de Verdi, 'Aida'. L'última producció del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell (AAOS) ha fet evident la vigència de l'òpera amb un muntatge que s'ha guanyat el favor del públic. L'espectacularitat de la posada en escena i el desplegament orquestral i coral que s'han pogut veure dalt l'escenari aquest divendres han despertat forts aplaudiments. T'apropem l'espectacle

L'òpera de quatre actes comença amb la història d'una princesa etíop que és capturada per convertir-se en l'esclava a Egipte. El dubte d'un militar entre l'amor per ella i la lleialtat al faraó acaben d'arrodonir aquesta peça estrenada al Caire el 1871.

L'aposta del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell ha passat per un apropament a les exigències inicials del muntatge. Escenes plenes d'espectacularitat per evocar la magnificació de l'antic Egipte amb una mirada contemporània.

Mirna Lacambra

Hem intentat donar el màxim de realitat d'allò que va pensar Verdi sense oblidar el toc modern.




Precisament, el desplegament escènic i el fet de ser una òpera coneguda per tots ha aconseguit guanyar-se el favor del públic.

Públic

M'ha arribat la trama, és una tragèdia. / M'han agradat els intèrprets i la música. / Els cors estan molt bé.




La vigència per tant, s'ha fet evident amb un Teatre-Auditori ple de gom a gom i amb els forts aplaudiments que s'han pogut escoltar en acabar el muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.