Fila Zero porta dalt de l'escenari 'Petits Contes Misògins'


  • Comparteix:

La companyia dalt l'escenari

La companyia dalt l'escenari

La companyia de teatre Fila Zero presentarà aquest cap de setmana l'obra 'Petits Contes Misògins' de Patricia Highsmith. Sota la direcció de Pere Royo, nou actors portaran dalt l'escenari les històries satíriques d'aquest clàssic. L'obra és una crítica ferotge a la societat de les bones aparences amb una gran dosi d'ironia i d'humor negre en estat pur. La peça es podrà veure divendres, dissabte i diumenge.

Sota la direcció de Pere Royo i amb la interpretació, entre d'altres, de Montse Maranges i Tina Labrador, la companyia Fila Zero adapta un recull de relats satírics de l'autora americana Patricia Highsmith, on capgira els tòpics femenins convencionals i revela la cara més obscura i autodestructiva de les dones.

El director del muntatge, Pere Royo, ha explicat a Cugat.cat quin ha estat el pas més complicat a l'hora de portar aquest clàssic dalt l'escenari.

Pere Royo

No és una obra de teatre i hem hagut de fer una adaptació dels diferents contes. Són monòlegs que expliquen uns contes de dones per a dones.


L'obra es representa aquests divendres i dissabte, a dos quarts de deu de la nit, i diumenge a dos quarts de set de la tarda. El tercer cap de setmana de març també comptarà amb tres sessions a les mateixes hores. La companyia encara ha de fixar el preu de les entrades que es podran reservar anticipadament per telèfon o a l'adreça electrònica info@teatrelaunio.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.