El periodista Xavier Bosch continuarà la seva faceta d'escriptor amb una tercera novel·la


Temes relacionats

Xavier Bosch presenta aquest març 'Homes d'Honor' a Sant Cugat (15/feb/12)

Xavier Bosch presenta 'Homes d'honor' al programa 'Protagonistes' (29/gen/12)

Els 'Homes d'honor' de Xavier Bosch arriben avui a les llibreries (24/gen/12)

'Homes d'honor', el nou llibre de Xavier Bosch, surt a la venda el dia 24 (12/gen/12)


  • Comparteix:

El periodista i escriptor santcugatenc Xavier Bosch farà un tercer llibre després de l'èxit que han tingut les seves dues novel·les, 'Se sabrà tot' i 'Homes d'honor'. Bosch ho ha anunciat en declaracions a Cugat.cat aquest dimarts durant l'acte de presentació del seu darrer llibre al Museu de Sant Cugat. Més de 80 persones han assistit a l'acte, que ha comptat amb el periodista Manuel Cuyàs.

L'escriptor santcugatenc Xavier Bosch no ha volgut avançar però si en aquesta tercera novel·la seguirà donant vida al personatge de Dani Santana, que és el periodista protagonista de les seves dues obres anteriors. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Bosch

Faré una tercera novel·la segur. Però encara no he decidit si continuaré amb el personatge del Dani Santana.


A 'Homes d'honor' Dani Santana presenta un programa de reportatges i entrevistes a la televisió. L'incendi del Liceu, la presència de la màfia italiana a Barcelona i les mentides del pare de l'alcalde són alguns dels temes que explora l'autor. Bosch també ha explicat que a diferència del viscut amb la primera novel·la, on va necessitar escriure 'per descarregar una forta ràbia que portava dins', a 'Homes d'honor' la ficció ha estat la protagonista a l'hora de treballar.

El periodista Manuel Cuyàs ha estat l'encarregat de presentar l'acte al Museu de Sant Cugat. Cuyàs ha remarcat que aquest llibre reflecteix el moment actual que viu el periodisme.

Manuel Cuyàs

El protagonista de la novel·la ha fet el salt a la televisió. Tal com reflecteix el llibre, el periodisme va cap als mitjans audiovisuals i cap a Internet.







La sala del Museu ha quedat petita davant les més de 80 persones que han assistit a la presentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.