El film de ciència ficció 'John Carter' encapçala les estrenes d'avui


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'John Carter'

Cartell de la pel·lícula 'John Carter'

El nou film del director Andrew Stanton, 'John Carter', protagonitza les estrenes d'aquest divendres als cinemes locals. La pel·lícula mostra una batalla entre habitants de la Terra i de Mart. El Cinesa també projectarà la cinta 'Intocable', una comèdia francesa que ha comptat amb més de 18 milions d'espectadors a França. D'altra banda, els cinemes Yelmo estrenen 'Dictado', 'Esto es la guerra' i 'Los idus de marzo'.

La pel·lícula d'acció 'John Carter' rep el nom del seu protagonista. Carter és un soldat de la Guerra Civil americana que és veu obligat a intervenir en un conflicte. La batalla és duu a terme a Mart, un planeta habitat per tribus guerreres i éssers salvatges i tindrà ressò pels dos planetes.

'Intocable' mostra l'amistat entre dos homes que pertanyen a mons totalment diferents. D'una banda, està Philippe, un aristòcrata que pateix un accident de parapent. De l'altra, es troba el seu assistent, en Driss, que procedeix d'un barri pobre. Junts barrejaran estils oposats com música clàssica i jazz.

'Dictado' explica la història d'en Daniel, que accepta acollir la Julia, la filla d'un amic de la infància que se suïcida. En Daniel, mentre la seva dona intenta que Julia recuperi les ganes de viure, comença a sentir-se amenaçat per algunes de les accions de la nena.

Els protagonistes de 'Esto es la guerra' són dos agents de la CIA que, a més, són amics íntims. Aquesta forta amistat s'acaba quan els dos s'enamoren de la mateixa dona. Llavors utilitzaran totes les seves habilitats per plantar-se cara entre ells.

George Clooney és el protagonista d''Idus de marzo', pel·lícula que també dirigeix. La història gira al voltant d'un jove idealista que forma part de la candidatura demòcrata a la presidència i que s'enfrontarà a la crua realitat política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.