El Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya ampliarà les seves especialitats


Temes relacionats

Els treballs de restauració del Tapís de la Creació avancen a bon ritme ( 4/feb/12)


  • Comparteix:

EL CRBM amplia la seva oferta

EL CRBM amplia la seva oferta

El Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBM), amb seu a Sant Cugat, ampliarà les seves especialitats per oferir un servei més complet. L'equipament ja ha incorporat la conservació preventiva i restauració del moble al llarg d'aquest any incorporarà les tasques de conservació en fotografia, paper i tèxtil.

Especialitats com la conservació preventiva o la restauració de mobles històrics i peces tèxtils són serveis que fins ara el centre oferia de manera puntual i que, a partir d'ara, oferirà de manera estable i estructurada. Durant aquest any, l'objectiu de l'equipament és ampliar amb l'àrea de restauració de documents fotogràfics, en paper i també tèxtil.

Ho explica la directora de l'equipament, Àngels Solé.

Àngels Solé

Sí que les podíem fer puntuament però no era una oferta estructurada per oferir a tot el territori. Ara, les oferirem de manera estable.


Per dur a terme aquesta especialització el centre contractarà nous especialistes en aquestes disciplines. Els nous serveis comportarà l'adquisició de nous aparells, sobretot per l'àmbit de les fotografies, però no comportarà cap remodelació ni ampliació del centre sinó que a partir d'ara es prioritzaran les actuacions en funció de la importància de cada peça i de la demanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.