La Penya Blaugrana crea la comissió 'Grada Jove' per obrir l'espai a altres disciplines


  • Comparteix:

Cartell de la nova proposta de la Penya Blaugrana

Cartell de la nova proposta de la Penya Blaugrana

La Penya Blaugrana de Sant Cugat (PBSC) ha organitzat la comissió 'Grada Jove' que prepara una sèrie de concerts que tindran lloc cada divendres a la seu de l'entitat, amb l'objectiu de donar a conèixer músics santcugatencs i explorar altres disciplines artístiques. Les sessions, que s'obren aquesta setmana amb l'actuació de Riki Undersounds, estan organitzades per l'associació SoundSet System i són obertes a tothom.

La Penya Blaugrana ha creat la comissió 'Grada Jove', un nou projecte que vol implicar els joves amb la penya i obrir l'entitat a altres disciplines amb activitats socioculturals basades en quatre aspectes: la música, el disseny gràfic, l'audiovisual i la gastronomia. La primera cita d'aquesta proposta serà l'actuació de Riki Undersounds, que farà un repàs cronològic a la història dels ritmes i sons en vinil.

El president de la Penya Blaugrana a Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha explicat com va sorgir la idea d'aquesta 'Grada Jove'.

Josep Maria Félez

La funció principal és que el jovent es trobi bé al local.



La presentació de la 'Grada Jove' tindrà lloc aquest divendres al local, abans de l'actuació de Riki Undersounds. El membre de SoundSet System Ricard Valls ha manifestat la necessitat d'un espai amb aquestes propostes a Sant Cugat.

Ricard Valls

Vam parlar amb la direcció de la Penya que ens va posar tota mena de facilitats i aquí ens trobem.




Altres activitats de la 'Grada Jove' serà una sessió de grafits, jam sessions i propostes gastronòmiques. La segona cita de 'Grada Jove' serà divendres vinent amb una sessió en vinil de funky a càrrec de RCA Flacos (DJ Set).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.