Sant Cugat celebra avui el Dia Mundial de la Poesia


  • Comparteix:

Cartell de l'esdeveniment

Cartell de l'esdeveniment

Sant Cugat inicia aquest dimecres les celebracions del Dia Mundial de la Poesia amb un seguit d'activitats adreçades a grans i petits. Una jam session de poesia al Cafè Auditori, una taula rodona amb la presència de Marta Pessarrodona i un parell de tallers dirigits als més menuts són algunes de les iniciatives que ha preparat l'Ajuntament per a l'ocasió. Els actes tindran lloc a la tarda i s'allargaran fins dijous.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha explicat a Cugat.cat que les activitats volen atreure a un ampli ventall de públic.

Xavier Escura

Es busca mobilitzar un públic entès, però també un de familiar i de més creatiu.









Les activitats de celebració a la ciutat comencen aquest dimecres a la tarda amb un taller de poesia adreçat a nens a partir de sis anys, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. A la mateixa hora, la Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona oferirà una sessió de l''Hora del conte' dedicada a la narració de 'Navegant per la Mediterrània'.

El Teatre-Auditori també se suma a les celebracions del Dia Mundial de la Poesia, unint dos conceptes com són la música i la poesia. La cita tindrà lloc al Cafè Auditori amb una trobada de poetes que faran una posada en comú dels seus versos, en una jam session de poesia.

A la xerrada 'Poesia en temps de glocalització', Marta Pessarrodona parlarà sobre l'estat de la poesia en el món actual amb els autors Anna Maria Moix, Andreu Gomila i Àngels Gregori.

En motiu d'aquesta dia, el magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM) sortejà aquest dimecres a tres quarts d'una del migdia, la primera novel·la del santcugatenc, Daniel Ruiz-Trillo, 'Com un vals de Chopin'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.