Calcanhotto contagia el magnetisme de la samba amb una personalitat única


  • Comparteix:

Adriana Calcanhotto ha estat acompanyada per tres músics

Adriana Calcanhotto ha estat acompanyada per tres músics

La cantant brasilera Adriana Calcanhotto ha demostrat la seva capacitat d'atracció vers el públic amb la bellesa de la samba i una expressivitat única. La compositora ha pujat dalt l'escenari del Teatre-Auditori el seu darrer treball 'O Micróbio do Samba', 12 temes signats per ella amb el seu segell inconfusible. Calcanhotto, però, ha anat més enllà de la tradició i s'ha atrevit amb sons menys convencionals en un concert que ha fet brillar la personalitat de la brasilera.

Reviu l'espectacle a Cugat tv

Després de l'actuació d'aquest dijous a la nit al Palau de la Música, Calcanhotto ha tornat a trepitjar un escenari català amb la seva actuació al Teatre-Auditori aquest divendres. Nascuda a Porto Alegre, és considerada una de les màximes exponents de la música tradicional del Brasil. També hi ha hagut lloc per a l'experimentació amb el joc amb sintetitzadors i aparells quotidians, com ara un secador i gots amb coberts. I és que per la cantant tot és susceptible de convertir-se en samba.

Adriana Calcanhotto

Imagino que el microbi de la samba està també a la meva oïda i això fa que tot tipus de soroll els entengui també com a samba.




Versàtil en el seu estil, la compositora ha anat destil·lant el seu art dalt l'escenari, al llarg d'una hora i mitja, amb temes que han anat calant en el públic. I de mica en mica ha anat fent seu el teatre amb una gran presència i expressió úniques.

Públic

Ha estat un concert molt especial. / M'ha agradat molt. / Arriba a un moment de sutilesa molt sofisticada.



A toc de samba, Calcanhotto ha aconseguit despertar una entesa molt especial entre espectadors i cantant. Així ho han demostrat les fortes ovacions i més de 500 persones dempeus que demanaven una última cançó de la cantant brasilera. El concert s'ha emmarcat en el programa d'activitats del Dia Internacional de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.