El Conservatori municipal s'obre a la ciutadania per explicar els seus nous plans d'estudi


Temes relacionats

Sant Cugat ja té oficialment conservatori (15/mar/12)

L'Escola de Música enllesteix l'ampliació per esdevenir conservatori el curs vinent (27/mar/11)

S'endarrereix l'obertura del nou conservatori de música, que no començarà a funcionar fins al 2011 ( 8/ago/10)


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones s'han apropat aquest dissabte al Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat per conèixer les seves instal·lacions i la seva proposta formativa. D'aquesta manera, els assistents han visitat les aules d'assaig i han gaudit d'un concert per part dels alumnes del centre. Les inscripcions per a la prova d'accés al Conservatori i les preinscripcions al centre comencen aquest dilluns.

El ja Conservatori Municipal de la ciutat ha aplegat més de 100 persones que han conegut els plans d'estudi que ofereixen, la sala polivalent i la biblioteca, així com les sis cabines d'estudi i assaig de les quals disposa el centre d'ensenyament. Els assistents també han escoltat una demostració dels alumnes de l'escola, que han ofert un petit concert.

Aquesta jornada de portes obertes ha servit també per culminar el recorregut que va començar fa gairebé 10 anys després del compromís de l'Ajuntament per convertir l'Escola de Música Victòria dels Àngels en un conservatori. Amb aquesta proposta, els alumnes poden iniciar la seva preparació professional per continuar-la a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i al Conservatori del Liceu.

El conservatori compta actualment amb un centenar d'alumnes. Amb aquesta oficialitat, el centre està autoritzat per formar fins a 180 estudiants. El cap d'estudis del Conservatori Municipal, Francesc Pareja, ha destacat a Cugat.cat què significa per al centre ser ja un conservatori de música.

Francesc Pareja

És la combinació d'un procés força llarg en el qual nosaltres tindrem uns estudis oficials a Sant Cugat. Uns estudis que nosaltres ja fa temps que estàvem fent però no podíem donar aquesta oficialitat.


Fa un mes l'equipament municipal va assolir el rang de conservatori que té un efecte retroactiu fins al setembre passat. Aquest fet beneficia els alumnes actualment matriculats que ja estan cursant el grau professional. Les preinscripcions d'accés a aquesta titulació comencen aquest dilluns i s'allargaran fins el darrer divendres de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.