L'actor Joan Berlanga acomiada amb prosa les obres de 'Decollage' de Lia Kaufman


  • Comparteix:

Moment de l'acte de tancament de la exposició a la Casa de Cutura, amb la presència de Lia Kaufman (centre)

Moment de l'acte de tancament de la exposició a la Casa de Cutura, amb la presència de Lia Kaufman (centre)

Un recital de l'actor santcugatenc Joan Berlanga ha tancat aquest diumenge a la Casa de Cultura la mostra 'Decollage', de l'artista d'origen argentí Lia Kaufman. Es tracta de la primera experimentació de l'artista fusionant plàstica i escriptura a través d'una exposició de 26 collages. Les imatges han anat acompanyades d'un text que descobria les particularitats de cada obra en un intent de mostrar la poètica del món actual. Mira el recital a Cugat tv

L'actor Joan Berlanga ha estat l'encarregat de treure el vel a les obres de Lia Kaufman a través d'un recital que ha descobert quin missatge amaga cada obra. L'objectiu principal ha estat apropar l'espectador a una radiografia molt personal del món actual.

Una visió que l'artista Lia Kaufman ha explicat a Cugat.cat. Són declaracions d'arxiu

Lia Kaufman

La meva observació del món en què vivim és la d'un món que es va empetitint.


Fustes, peces de metall i circuits impresos són els materials de base de les 26 peces de la mostra. Un joc de materials i conceptes que pren forma gràcies a la prosa que l'acompanya.

És la primera vegada que Lia Kaufman s'ha atrevit a formular aquesta fusió. I és que la trajectòria de Lia Kaufman s'ha centrat sempre en les arts plàstiques, però mai en una interrelació entre un text i una imatge. La docència, l'escriptura i el disseny han estat els camps que han trobat també la dedicació de Kaufman.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.