El santcugatenc Lluís Ubalde publica el seu primer llibre


  • Comparteix:

L'escriptor Lluís Ubalde / Font: Lubalde.blogspot

L'escriptor Lluís Ubalde / Font: Lubalde.blogspot

L'escriptor santcugatenc Lluís Ubalde s'ha llançat a una nova aventura editorial amb la publicació del seu primer llibre, 'Las cavernas de San Pedro'. Es tracta d'una novel·la autoeditada sobre un home que, cercant un amor impossible, ven la seva ànima al dimoni.

'Las cavernas de San Pedro' compila tres llibres en un, on es barreja l'amor, l'aventura i un profund estudi filosòfic sobre el sentit de la vida. L'autor ha optat per una novel·la essencialment lírica amb un text musical adient per poder llegir en veu alta.

L'escriptor Lluís Ubalde ha parlat dels detalls de la seva obra en una entrevista a Cugat.cat

Lluís Ubalde

Es tracta d'una novel·la molt personal i autobiogràfica.


Segons Ubalde, la novel·la exigeix un públic pacient al qual li agrada assaborir la forma en què s'explica la història. L'autor declara 'Las cavernas de San Pedro' com un acte de rebel·lia.

Lluís Ubalde

La novel·la és rebel, busca el sentit de la vida més enllà de les coses quotidianes.



L'autor ha editat la novel·la a Bubok, una plataforma d'autopublicació en línia que permet l'escriptor convertir-se en el seu propi editor i publicar els seus llibres sense costos ni límits.

El llibre ja es pot adquirir a través de la pàgina web de Bubok, mitjançant el format digital per a e-book, així com també en format tradicional. Actualment, la novel·la es troba a la llibreria 'Excellence' de Barcelona i aviat es podrà trobar en qualsevol llibreria santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.