Un públic entregat es rendeix a l'univers de Joan Colomo


Temes relacionats

Joan Colomo presenta els seus dos nous treballs (24/gen/12)


  • Comparteix:

Joan Colomo crea un personatge polièdric quan puja a l'escenari

Joan Colomo crea un personatge polièdric quan puja a l'escenari

El polifacètic Joan Colomo ha atrapat aquest divendres el públic de la Casa de Cultura amb la presentació dels seus dos nous treballs, 'Producto Interior Bruto, vol. 1 i vol. 2'. Amb unes composicions que s'escapen del pop més indie, i van del funky al punk, passant pel country més pur, Colomo ha mostrat el seu particular univers en un concert que ha comptat amb la sintonia total del públic.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

Acompanyat exclusivament per una guitarra, Joan Colomo ha pujat aquest divendres a l'escenari de la Casa de Cultura per presentar els seus dos darrers treballs en solitari, 'Producto Interior Bruto, vol. 1 i vol. 2'.

Amb una posada en escena sobria i intimista, el cantautor de Sant Celoni ha sabut captivar el públic santcugatenc des del primer moment amb unes composicions musicalment molt diverses, que no estan exemptes de crítica social. Així ho ha explicat el mateix Colomo, en declaracions a Cugat.cat.

Joan Colomo

El moment en què estava escrivint les lletres ha condicionat molt la seva temàtica, hi ha diferència entre els dos volums.


Utilitzant la broma i la ironia, Colomo ha anat entrellaçant un tema amb un altre, presentant les composicions dels seus nous treballs i recuperant alguns dels temes del seu primer disc en solitari, 'Contra todo pronóstico'.

'Producto Interior Bruto', que ha rebut enguany el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de cançó d'autor, és un sol projecte que, per problemes logístics i econòmics, ha acabat dividint-se en dos volums que descriuen dues parts diferents de l'univers de Joan Colomo. Dues cares de la mateixa moneda que han captivat al públic santcugatenc per igual.

Públic

Molt divertit, ben tocat i molt especial. / Trobo que és un noi amb un món interior molt ric i que és molt crític amb el sistema.



El cantautor de Jerez, Dani Llamas, ha actuat com a teloner, tot presentant el seu darrer treball 'Minor Epic' en una Casa de Cultura que gairebé ha exhaurit les entrades.

El concert d'aquest divendres forma part de la línia d'actuacions impulsat per la Casa de Cultura des de fa unes temporades, en què músics emergents del panorama musical català presenten els seus treballs en format reduït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.