Els Amics de la Unesco recorden la figura de Pau Casals amb un documental


  • Comparteix:

Pau Casals / Font: Wikipedia.org

Pau Casals / Font: Wikipedia.org

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat enceten aquest dimecres el segon trimestre de cicle de conferències, aquesta vegada centrat en la música com a generadora d'harmonia i pau. La xerrada, que tindrà lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a les set de la tarda, anirà dedicada al compositor Pau Casals.

Els Amics de la Unesco centren la conferència d'aquest dimecres en analitzar la personalitat de Pau Casals. En aquesta jornada es comentarà el documental 'A visit with Pablo Casals' a càrrec de la periodista musical Mònica Pagés.

El president dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, ha destacat a Cugat.cat la figura de Pau Casals.

Rafael Recolons

Pau Casals té una referència molt especial amb la pau, amb el concert amb els pobles, en no cedir a certes postures dictatorials.









La propera sessió del cicle de conferències dels Amics de la Unesco serà dimecres vinent amb la xerrada a càrrec del director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré, que analitzarà el 'Concert de Sant Jordi: Toldrà'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.