L'Escola de Música Victòria dels Àngels celebra els seus 25 anys amb un concert amb la presència de la soprano


  • Comparteix:

La soprano serà present avui al concert.

La soprano serà present avui al concert.

El violinista Gerard Claret i l'Orquestra de Corda de l'Escola Municipal de Música seran avui els encarregats de posar música a la celebració dels 25 anys del futur Conservatori. Aquesta actuació, que es farà al Teatre-auditori, comptarà amb la presència de la soprano Victòria dels Àngels, que dóna nom a aquest centre d'ensenyament musical, i a qui avui es retrà un homenatge pels seus 80 anys.

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, celebra avui els seus 25 anys. Coincidint amb aquesta data, el Teatre Auditori acull aquesta nit l'acte oficial de celebració, amb un concert que anirà a càrrec del violinista Gerard Claret i l'Orquestra de Corda de la pròpia escola. El director del conservatori, Joan Gutiérrez explica que el programa, que preveu obres de violí de Bach, inclourà també alguna sorpresa.

Joan Gutiérrez

Gerard Claret, que va ser professor de l'escola, serà el solista, al costat de l'Orquestra de Corda. L'actuació inclourà al final petites sorpreses musicals.


Aquesta actuació servirà a més per celebrar una altra data molt especial. Es tracta dels 80 anys de la soprano Victòria dels Àngels, que des del principi dóna nom al conservatori. Per a la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, aquest serà un homenatge molt especial.

Àngels Solé

Amb aquest vint-i-cinquè aniversari volem fe rtambé un homenatge pels 80 anys de la Victòria dels Àngels. Per nosaltres, aquesta és una cita molt especial.


La mateixa Victòria dels Àngels s'ha mostrat molt satisfeta per aquesta iniciativa, i ha volgut recordar el que va suposar per ella posar el seu nom a l'escola municipal de música.

Victòria dels Àngels

Va ser molt especial per mi. Jo vull estar molt a prop d'on s'ensenya música.


Amb motiu d'aquesta celebració, que s'iniciarà amb una projecció de fotografies de la història de l'Escola, el concert d'aquesta nit comptarà amb la presència de la pròpia Victòria dels Àngels i també del director general del Gran Teatre del Liceu, Josep Caminal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.