El 'Tot Sant Cugat' tria la millor foto entre 150 instantànies del concurs de portades


  • Comparteix:

Els guanyadors amb els responsables de la publicació.

Els guanyadors amb els responsables de la publicació.

La valldoreixenca Maria del Carmen Martín és la guanyadora del concurs de fotoportades que organitza, per sisè any, el setmanari Tot Sant Cugat. Aquest any s'han presentat al concurs més de 150 fotografies, que poden veure's exposades fins a finals de mes a l'establiment de fotografia Zoom de la plaça Doctor Galtés. Davant aquesta bona resposta, els organitzadors han avançat ja la necessitat de buscar un espai més gran per poder exposar les imatges de l'any vinent.

Un any més, el setmanaria Tot Sant Cugat ha convidat als santcugatencs a compartir les seves vacances a partir de les fotografies fetes al llarg de l'estiu. Aquest any, han estat més de 150 les fotografies que s'han presentat a aquest concurs destinat a promoure la fotografia amateur.
D'entre totes aquestes instantànies, el jurat, format per professionals de la fotografia, n'ha premiat 7, que es publicaran a la portada del Tot Sant Cugat a partir del 28 de novembre.

Sota el títol "flotant en l'aire", la imatge que s'ha endut el primer premi mostra un conjunt de barques enmig d'un mar en calma. La seva autora, Maria del Carmen Martín, explica que va dedicar moltes hores i molt sentiment a aquesta imatge.

Maria del Carmen Martín

Vaig esperar moltes hores per aconseguir el moment per fer la fotografia. És una foto que té molt sentiment.


Com a premi, Martín s'ha endut un val de 150 euros en revelats així com un lot de productes del Tot Sant Cugat. Pel que fa al segon i el tercer premi, els guanyadors han estat Carles Pujol i Xavi Minuesa, respectivament, que han obtingut vals per valor de 120 i 90 euros.

Des del Tot Sant Cugat, s'han mostrat molt satisfets del nivell de participació i també de la qualitat de les imatges. L'editor de la publicació, Ramon Grau, ja ha avançat que, davant el volum de fotografies, l'any que ve l'exposició serà a la Casa de Cultura i que el certàmen inclourà alguna novetat.

Ramon Grau

La participació i el nivell fan que aquesta exposició tingui cada cop més valor, i l'any que ve volem fer-la en un lloc més gran i segurament ampliarem els premis.


Totes les fotografies que han participat en aquest concurs de fotoportades podran veure's exposades fins el 29 de novembre a la sala de dalt de la botiga Zoom, a la plaça Doctor Galtés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.