La Farga organitza les jornades culturals fins divendres


Temes relacionats

L'escola Pi d'en Xandri i La Farga envien els alumnes a casa per la nevada ( 2/feb/12)

La Farga organitza per primera vegada un musical sobre el Nadal ( 7/des/11)


  • Comparteix:

Col·legi La Farga

Col·legi La Farga

Les Jornades Culturals que celebra anualment el col·legi la Farga estan dedicades als Pirineus, amb el lema 'Pirineus sense fronteres' en referència a la regió europea. Els alumnes d'ESO i primer de batxillerat han assistit a conferències, tallers i pel·lícules en aquest cicle que ha començat aquest dimecres i que finalitzarà divendres.

Durant la primera jornada, que s'ha fet aquest dimecres, s'ha ofert un concert a càrrec de la soprano Rocío Martínez, així com un cicle de fins a 20 conferències simultànies de diferents àmbits amb temes tant diversos com orientació en alta muntanya, climatologia i cursos híbrids. Amb motiu de la vaga general, dijous no es fan activitats de les Jornades, però La Farga ha anunciat que romandrà obert. La segona jornada, que serà divendres, s'iniciarà amb un multi-cinema de temàtica muntanyenca i finalitzarà en un acte de cloenda on s'oferirà la tercera mostra del 'Tot esperant les muses', un espectacle on els alumnes mostraran les seves habilitats artístiques i musicals.

El responsable de les Jornades, Ricard Martí, ha explicat més detalls d'aquesta jornada a Cugat.cat.

Ricard Martí

Les jornades són com un regal per gaudir-lo, intentem rebaixar l'àmbit elitista de la cultura.



Apropar la cultura als alumnes i commemorar els Pirineus com la regió europea 2012 són els dos objectius principals que persegueixen les Jornades Culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.