Marta Casas i Roberta Ferreira porten l'art de la ceràmica a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Les artistes han presentat conjuntament les seves obres

Les artistes han presentat conjuntament les seves obres

Els artistes santcugatencs són polièdrics i això s'ha demostrat a la Casa de Cultura aquest dimecres amb la inauguració de l'exposició de ceràmica de Marta Casas i Roberta Ferreira. Fins el primer diumenge de maig els santcugatencs podran descobrir les ceràmiques basades en la natura i les vivències d'aquestes ceramistes. La mostra s'emmarca dins del cicle d'artistes de Sant Cugat, que vol mostrar les diferents disciplines artístiques que existeixen a la ciutat.

Les artistes exposen les seves obres conjuntament tot i que cadascuna ha trobat la inspiració en llocs diferents. Casas ha basat la seva obra en els boscos per demostrar que se sent involucrada en la natura, mentre que Ferreira ha trobat la inspiració en les seves pròpies vivències. Roberta Ferreira ha donat més detalls de les seves obres. Són declaracions a Cugat.cat

Roberta Ferraira

M'inspiro en la natura, en sensacions i vivències que es barregen en el cap.




A la mostra, s'hi poden veure algunes de les ceràmiques que ja van exposar a la joiera DTerra fa dos anys i incorpora també peces totalment noves. Marta Casas ha explicat quin és el paper de la ceràmica en l'art.

Marta Casas

La ceràmica ha estat sempre un objecte d'ús, en l'art serveix per a contemplar-la com una pintura.




L'exposició, que ha comptat amb la presència del regidor de Cultura Xavier Escura, és la primera que es fa de ceràmica dins del nou Cicle d'artistes santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.