La Canals, primera galeria en sumar-se al Pla de Foment de la Lectura


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art serà la primera galeria catalana a participar al Pla Foment de la Lectura, impulsat pel govern, amb una programació de lectura d'obres d'art. La mostra 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' serà l'encarregada d'encetar les activitats a Sant Cugat el dia després de Sant Jordi. L'objectiu de la iniciativa és aprendre també a llegir les obres d'art.

La Canals Galeria d'Art iniciarà la lectura d'obres d'art el quart dimarts d'abril, després de la Diada de Sant Jordi. Tot i així amb motiu de la celebració del Dia del Llibre la galeria se sumaràs als actes de celebració amb una lectura de poemes de Gabriel Ferrater a les portes de la galeria.

El galerista de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha explicat en declaracions a Cugat.cat per què s'han volgut sumar a la iniciativa de fomentar la lectura també a través de les galeries.

Josep Canals

Un dels objectius d'aquest pla és fomentar tot tipus de lectura, també la que es refereix al món de l'art.



La mostra 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater' es podrà veure a Sant Cugat fins al juliol. Canals ha avançat que l'exposició va dirigida a tota mena de públic, tant als més petits com als adults. El galerista ha avançat alguns dels detalls de l'exposició inaugural 'Jordi Pagès a Gabriel Ferrater'.

Josep Canals

És una mostra de pintures inspirada en el món de Gabriel Ferrater i explica què pasa quan un poeta decideix no viure més.




El Pla de Fomentar de la Lectura està pensat per aconseguir passar -en quatre anys- de la mitjana actual catalana de lectors del 61,9% fins a la mitjana europea del 71%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.