La música francesa d'Ana Cristina Werring, protagonista avui a El Siglo


  • Comparteix:

Ana Cristina Werring / Font: El Siglo

Ana Cristina Werring / Font: El Siglo

La barcelonina Ana Cristina Werring actuarà aquest dissabte a dos quarts d'una del migdia a la sala El Siglo Mercantic. Werring oferirà un repertori dels grans èxits de la cançó francesa. L'actuació mensual d'aquesta artista ja és una cita consolidada de la programació d'aquest espai santcugatenc. Werring estarà acompanyada a l'escenari pel piano d'Arrigo Tomasi.

Barcelonina de naixement, però d'ascendència noruega, Werring es va iniciar al món de la cançó influenciada pels cantautors francesos de les dècades dels 60 i 80 com Ferré, Brel i Moustaki, entre d'altres, i especialment per la força i la poesia de la cançó de Barbara. Des del 1995 que Werring es dedica professionalment al món de la música.

D'altra banda, els santcugatencs que visitin aquest cap de setmana El Siglo Mercantic podran gaudir, encara, de l'exposició de gravats 'Art Brot'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.