'Cançó d'amor i de guerra', una sarsuela molt santcugatenca


  • Comparteix:

Representació de l'obra a Manresa / Font: Kursaal

Representació de l'obra a Manresa / Font: Kursaal

La companyia +Sarsuela, creada a Sant Cugat, continua girant per tot Catalunya amb 'Cançó d'amor i de guerra', una obra del 1926 ambientada en una farga del Vallespir durant la Revolució Francesa. L'artista santcugatenc Adolf ha estat l'encarregat de pintar gran part de l'escenografia, consistent en aquarel·les de gran format.

Segons ha explicat a Cugat.cat el director musical de l'obra, el santcugatenc Lluís Cabal, apostar per una escenografia treballada és la clau perquè la sarsuela aconsegueixi renovar-se i atreure públic nou.

Lluís Cabal

L'escenografia la formen aquarel·les d'Adolf impresses sobre tela.



Després d'omplir el teatre Kursaal de Manresa, 'Cançó d'amor i de guerra' passarà per Balaguer, Girona i Vic durant el maig i el juliol. La seva productora executiva, Maria Illescas, ha lamentat que de moment no hi hagi programada cap representació a Sant Cugat

Maria Illescas

Molta gent ens demana que vinguem a Sant Cugat, però no depèn de nosaltres.



Formada per 67 persones, +Sarsuela és una companyia fundada a Sant Cugat i que segueix comptant actualment amb una àmplia presència de santcugatencs a les seves files.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.