Els testimonis de la Guerra Civil arriben avui al Teatre la Unió


Temes relacionats

La música protagonitza les propostes d'abril del Teatre la Unió ( 3/abr/12)


  • Comparteix:

Una escena de l'obra

Una escena de l'obra

L'espectacle musical 'A l'altra banda' aterra al Teatre la Unió aquest divendres per oferir una versió musical dels moviments a la frontera durant la Guerra Civil. Els actors i la música donaran cos a diferents veus per explorar un espai per on van passar milers d'exiliats i refugiats del conflicte. L'entrada té un cost de 12 euros amb un descompte de quatre euros per als socis. L'espectacle comença a les deu de la nit.

A partir de documents de l'època, com ara cartes i cançons, 'A l'altra banda' elabora un relat musical que vol aportar un petit gra de sorra a la recuperació de la memòria històrica, des del punt de vista de periodistes i intel·lectuals fins a gent implicada directament en la guerra. El director de l'obra, Albert Pérez, ha assegurat, però, que el seu objectiu és essencialment teatral.

Albert Pérez

El nostre propòsit no és periodístic sinó teatral. Donarem veu a testimonis i treballem amb cançons de l'època.


La companyia teatral A Tres Bandes portarà l'espectacle a l'escenari santcugatenc. Es tracta d'una agrupació teatral sorgida de la iniciativa d'alguns alumnes de l'Institut del Teatre, que aposten per un teatre experimental on el procés creatiu col·lectiu és fonamental.

L'obra s'emmarca dins de la campanya 'Batega amb la Unió', una iniciativa de l'entitat per rellançar la seva programació en un moments en què travessa una mala situació econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.