Emili Teixidor, Empar Moliner i Enric Juliana, a la nova edició de 'Tertúlia amb Amics'


  • Comparteix:

Emili Teixidor

Emili Teixidor

L'Associació Amics de Pedra i Sang organitza la sisena edició del cicle de conferències 'Tertúlia amb amics'. A partir del dimarts de la setmana que ve, l'entitat convida els santcugatencs a debatre amb personalitats del món social i cultural com el director adjunt de 'La Vanguardia', Enric Juliana, els escriptors Empar Moliner i Emili Teixidor, la filòsofa Victòria Camps i el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Xavier Escura.

El cicle de debats començarà dimarts de la setmana que ve amb la presència del periodista i director adjunt de 'La Vanguardia, Enric Juliana, que analitzarà la situació política espanyola, coincidint amb els cent primers dies del govern espanyol a l'executiva.

La directora de l'Associació Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, explica a Cugat.cat quins són els objectius d'aquest cicle de debats.

Dolors Vilarasau

Ens interessa el tema de la tertúlia perquè amb tots els avenços tecnològics s'ha perdut la interrelació personal.


L'escriptora Empar Moliner parlarà a la ponència 'Coses que m'han sacsejat l'ànima', prevista pel primer dimecres de maig. Els següents convidats seran la filòsofa Victòria Camps, el tercer dimarts de maig, i l'escriptor i autor de 'Pa Negre, Emili Teixidor, l'últim dimarts de maig. El cicle el tancarà l'historiador i regidor de Cultura de l'Ajuntament, Xavier Escura, en una conferència titulada 'Dones i catarisme a Catalunya-Occitània'.

Vilarasau ha explicat quins són els criteris a l'hora d'escollir els convidats.

Dolors Vilarasau

Hem intentat que hi hagi una relació amb la ciutat però que també que tinguin una veu a nivell de país.


Totes les tertúlies tindran lloc al restaurant El Mesón, a dos quarts de vuit del vespre, i tenen un preu d'entrada de sis euros, amb dos euros de descompte per als socis de Pedra i Sang. L'entitat aconsella comprar l'entrada amb anticipació al mateix restaurant o fer una reserva a pedraisang@gmail.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.