Els Catarres porten la Jenifer i la seva música aquest divendres a Valldoreix


  • Comparteix:

Els Catarres Font: myspace.com/elscatarres

Els Catarres Font: myspace.com/elscatarres

La banda de pop-folk Els Catarres interpretaran les seves peculiars cançons aquest divendres al Casal de Cultura de Valldoreix. La jove i popular banda portarà a l'escenari valldoreixenc els seus temes més coneguts com 'Jenifer' i 'Me'n vaig al camp', entre d'altres. L'actuació del trio tindrà lloc divendres a partir de dos quarts d'onze de la nit i l'entrada és gratuïta.

Els Catarres és un trio nascut a finals del 2010 i que durant el 2011 va saltar a la fama per l'originalitat i la ironia de les seves lletres. El tema 'Jenifer', que narra una història d'amor entre un 'català de socarrel i una xoni de Castefa', va ser una de les cançons que més va sonar el passat estiu. Fins i tot, l'expresident Jordi Pujol va utilitzar aquesta cançó per il·lustrar la seva visió de la integració dels nouvinguts.

Un dels integrants del trio, Jan Riera, explica a Cugat.cat que, per primera vegada, estaran acompanyats per una banda de músics.

Jan Riera

Tocarem per primera vegada amb una banda per fer el directe més festiu.


La plaça del Casal de Cultura acollirà aquest divendres l'actuació de la banda formada per Èric Vergés, Jan Riera Prats i Roser Cruells. La música començarà a sonar a partir de dos quarts d'onze de la nit aquest divendres i l'entrada és gratuïta.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.