'Battleship' i 'De Nicolás a Sarkozy', encapçalen les estrenes als cinemes


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula.//Font: Labutaca.net

Cartell de la pel·lícula.//Font: Labutaca.net

El nou film de Peter Berg, 'Battleship', arriba a les cartelleres locals aquest divendres. La pel·lícula, amb Liam Nesson i la cantant Rihanna, mostra la lluita del planeta Terra contra una força sobrenatural. A més, els Yelmo projectaran el biopic 'De Nicolas a Sarkozy' i la cinta 'Madrid 1987', protagonitzada per José Sacristán i María Valverde.

'Battleship' és un film d'acció que mostra la batalla que han de lliurar oficials de la marina nord-americana contra uns robots que pretenen dominar la Terra. La lluita comença quan un dels soldats descobreix en el mar un d'aquests robots. Des d'aquest moment, la humanitat haurà de lluitar per no desapareixer.

La biografia de Nicolas Sarkozy és la història del president francés des del seu ascens al poder fins l'actualitat. La política ha convertit Sarkozy en una de les persones més poderoses del món però, en canvi, l'han apartat de la seva dona, segons el film.

El debat polític sobre la història de l'Estat espanyol arriba amb la cinta 'Madrid 1987' que mostra com dues persones de generacions diferents, un articulista i una estudiant, es queden tancats a un bany. L'oportunitat serà aprofitada pels dos per debatre sobre la democràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.