聲gel Corella assaja el seu ltim treball al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Negociacions amb 聲gel Corella per portar un nou espectacle a la ciutat (28/gen/11)

Uns 3.000 santcugatencs s'il損usionen amb l'estrena catalana d''El llac dels cignes' ( 4/oct/10)

El ballet d'聲gel Corella torna a sortir aclamat del Teatre-Auditori ( 3/oct/10)

Sant Cugat acull l'estrena a Catalunya del muntatge 'El llac dels cignes' ( 1/oct/10)


  • Comparteix:

聲gel Corella assaja a l'equipament municipal

聲gel Corella assaja a l'equipament municipal

La companyia de dansa 聲gel Corella ha assajat tres dies al Teatre-Auditori el seu ltim espectacle abans d'estrenar-lo dimarts vinent al New York City Center. El muntatge s'anomena 'P嫮pito' i s'endinsa en el m鏮 del flamenc de la m de la coreografia creada per 聲gel Rojas i Carlos Rodr璲uez, responsables del Nuevo Ballet Espa隳l.

L'equipament municipal torna a fer de laboratori per als artistes que volen un espai per assajar els seus propers espectacles. 宄 el cas de la companyia de dansa 聲gel Corella que, entre dilluns i dimecres, ha donat forma al seu ltim treball, 'P嫮pito'.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, confia que el recent pas de Corella pel teatre pugui traduir-se en una futura actuaci de la companyia a Sant Cugat.

Pep Tugues

Aquest 廥 un gran espectacle i com tot el que 廥 gran s'ha de parlar amb tranquil損itat.


Els assajos han perm鋊 聲gel Corella posar a punt un espectacle de cara a la seva estrena, dimarts vinent, al New York City Center. 'P嫮pito' esdev un repte per a la companyia que s'introdueix de nou en el m鏮 del flamenc, despr廥 de la seva col損aboraci amb la bailaora Mar燰 Pag廥.

En aquesta ocasi, els ballarins responsables del Nuevo Ballet Espa隳l, 聲gel Rojas i Carlos Rodr璲uez, s鏮 els encarregats de dissenyar la coreografia de 'P嫮pito'. L'estada de la companyia 聲gel Corella a Sant Cugat 廥 un retrobament amb el Teatre-Auditori despr廥 de representar-hi 'El lago de los cisnes', amb escenografia de l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta not獳ia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Av疄 important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opini expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il損egal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel損ar el dret de publicaci als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.