L'escriptora santcugatenca Nani Szeibert publica un nou llibre


  • Comparteix:

Portada del llibre

Portada del llibre

Una història coral on es mostren les pors, temors i prejudicis dels habitants d'un poble és el fil conductor del nou llibre de l'escriptora santcugatenca Nani Szeibert. Amb el títol 'Victòria y los rumores', Szeibert retrata de manera crítica actituds socials molt esteses en l'actualitat i proposa un nou camí per conèixer l'interior de cadascú.

La història compta amb diversos personatges que mostren la seva manera de fer i de viure fins que un dia un fet farà que tot això es posi en dubte i els protagonistes hagin de fer front als seus prejudicis i les seves pors.

L'autora ha descrit així el tema el llibre a Cugat.cat.

Nani Szeibert

La societat s'està construint sobre rumors. Tenim massa informació, massa prejudicis i no tenim una opinió clara. El llibre vol afrontar aquesta realitat.


Aquest és el segon llibre de Nani Szeibert, després de la publicació d'El ojo de Said', tots dos editats per l'editorial Alhulia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.