Antonio Orozco despulla la seva ànima en un dels concerts més especials de la seva carrera


  • Comparteix:

Antonio Orozco ha regalat al públic emotius moments 
i paraules d'agraïment

Antonio Orozco ha regalat al públic emotius moments i paraules d'agraïment

Emotiu concert el que ha ofert Antonio Orozco aquest dissabte al Teatre-Auditori. El cantant barceloní ha viscut una de les nits més especials de la seva trajectòria en actuar a la ciutat que va veure nàixer molts dels seus grans èxits. Envoltat d'amics i familiars, el cantant s'ha sincerat amb el públic oferint la seva cara més humana i propera.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

Porta més de mig milió de discos venuts i ha trepitjat escenaris de tot el món però l'actuació d'aquest dissabte ha tenyit el Teatre-Auditori d'una atmosfera molt especial. Orozco ha presentat el seu nou àlbum, 'Diez', una revisió d'alguns dels temes més rellevants de la seva trajectòria, que li ha valgut el Disc d'Or.

El cantant, s'ha entregat dalt l'escenari amb un carisma únic i ha recordat els seus inicis com a músic a la ciutat. Amb aquestes paraules, Antonio Orozco ha descrit el que suposa actuar per ell a Sant Cugat.

Antonio Orozco

El meu respecte és més gran al Teatre-Auditori que al Liceu. És un dia molt especial i importantíssim.


El públic no ha mostrat menys entrega. Crits i ovacions han omplert l'equipament municipal en reconeixement a l'artista.

Públic

El concert més humà i més gran que he vist mai. / Ha estat emotiu, he plorat. / Ell és molt humà, és el millor.


L'actuació ha donat lloc a anècdotes, homenatges, riures i emotives paraules. Una vintena de cançons s'han pogut escoltar en aquest concert que s'ha allargat una hora més del previst i que ha donat com a resultat més de dues hores intenses que han fet vibrar el públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.