El Teatre-auditori participa en el Fòrum de les Arts Escèniques de l'Estat


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori forma part de la Xarxa de Teatres Públics Espanyols.

El Teatre-Auditori forma part de la Xarxa de Teatres Públics Espanyols.

Representants del Teatre Auditori de la nostra ciutat han participat aquesta setmana en el Fòrum de les Arts Escèniques que s'ha celebrat a Bilbao. Aquesta iniciativa, promoguda per la Xarxa d'Auditoris i Teatres Públics espanyols, ha servit per consensuar un Pla Nacional sobre el teatre i per plantejar la necessitat d'insistir més en les tècniques del marquèting des d'aquestes espais.

El Teatre-Auditori és, des dels seus inicis, membre de la Xarxa d'auditoris i teatres públics de l'Estat espanyol, un col·lectiu que treballa per establir unes línies de treball comunes a partir de les necessitats de tots aquests equipaments culturals.

Aquesta setmana, la reunió celebrada a Bilbao ha servit per consensuar el Pla Nacional del Teatre, que es treballa des de fa temps i que, segons la directora del Centre Cultural, Àngels Seix, compta a hores d'ara amb la participació de tots els agents relacionats amb les arts escèniques.

Àngels Seix

És un pla que s'està treballant des de fa molt i que compta amb la participació de tots els agents implicats i que ara ha assolit un important consens.


Un altre dels temes centrals d'aquest fòrum ha estat la necessitat de fer noves polítiques de marqueting per atreure més públic als teatres. Tot i que ja s'està treballant en aquest sentit, Seix considera que queda molta feina per fer.

Àngels Seix

Ens falta posar-nos-hi en sèrio. Ara sembla que hi ha molta sensibilització, però cal mirar el que es fa en altres països i aplicar-ho.


En aquest sentit, des del Teatre Auditori han participat en el fòrum aportant també exemples de la seva experiència al llarg d'aquests deu anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.