Arrenca Toon a Ville amb la voluntat de convertir Sant Cugat en seu permanent del festival d'animació


Temes relacionats

Arrenca el 'Toon a Ville' amb Sant Cugat com a capital internacional de l'animació (18/abr/12)

El 'Talentoon' del 'Toon a Ville' posarà en contacte professionals i estudiants amb les productores (22/mar/12)

'Toon a Ville' torna a la ciutat amb més projeccions i activitats (12/mar/12)


  • Comparteix:

El festival internacional d'animació Toon a Ville torna a convertir Sant Cugat en la capital internacional de l'animació des d'aquest dimecres i fins diumenge amb la mirada posada en esdevenir seu permanent de la trobada. El Teatre-Auditori, les sales Cinesa i EsadeCreapolis són els espais que acolliran les activitats i les ponències, entre d'elles, la del creador de Pocoyó, Guillermo García Carsí.

L'acte d'inauguració al vestíbul del Teatre-Auditori ha donat el tret de sortida a Toon a Ville, una trobada de professionals i aficionats a l'animació infantil que visita per segona vegada la ciutat en quatre mesos. El director del festival, Alfred Sesma, ha explicat que la voluntat de l'organització de Toon a Ville és que Sant Cugat es converteixi en la seu permanent d'aquesta iniciativa.

Alfred Sesma

La voluntat és aquesta. Estic convençut que Sant Cugat és la ciutat ideal per ser la seu permanent del Toon a Ville.


Toon a Ville vol ser un aparador internacional per a la producció de les empreses catalanes i per descobrir i compartir la feina que s'està fent a àmbit internacional per generar complicitats amb els millors professionals d'arreu. En aquest sentit, l'alcaldessa Mercè Conesa, ha destacat que el fet que aquest festival reculli innovació, talent i creativitat fa que sigui una iniciativa encertada per generar nous llocs de treball.

Mercè Conesa

Sant Cugat aposta per generar llocs de treball i donar suport i seguretat a totes les empreses de casa que tenen talent per sortir a l'exterior.



Dins la trobada de talents, el creador del personatge Pocoyó i fundador de la productora El señor Studio, Guillermo García Carsí, serà un dels professionals que exposarà la seva experiència. A més, un dels plats forts de la programació és 'l'Animalada animada', que es farà dissabte a la tarda al Teatre-Auditori i on es podrà veure una selecció de diferents animacions i curtmetratges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.