Els autors santcugatencs més mediàtics es preparen per Sant Jordi


  • Comparteix:

Els escriptors santcugatencs envaeixen les parades i llibreries per Sant Jordi

Els escriptors santcugatencs envaeixen les parades i llibreries per Sant Jordi

'Sayonara sushi' de l'eurodiputat ecosocialista Raül Romeva i 'Un escàndol sense importància' del diplomàtic Carles Casajoana són alguns dels nou santcugatencs presents aquest Sant Jordi a les llibreries dins de la secció de novel·la. Al seu costat, es podran trobar altres autors més mediàtics com periodista Xavier Bosch amb 'Homes d'honor', Empar Moliner amb 'La Col·laboradora', i Imma Monsó amb 'La nit porpra'.

Els santcugatencs que es decantin per comprar novel·la aquest Sant Jordi hi trobaran diverses opcions amb segell santcugatenc. Gairebé un desena de propostes que viuran dilluns vinent el seu primer 23 d'abril.

Entre aquestes novel·les hi destaca la lluita d'un advocat per defensar la seva pròpia integritat i combatre la corrupció existent a la seva professió, sota el títol 'Un escàndol sense importància'. Es tracta de la darrera història del diplomàtic i premi Ramon Llull de 2009, Carles Casajoana, que explicava a Cugat.cat el tema central de l'obra. Són declaracions d'arxiu.

Carles Casajuana

Ell ha tingut fills, no necessita diners i es dedica a lluitar contra la corrupció.



Una altra de les opcions dins del gènere és 'Sayonara sushi', de l'eurodiputat d'ICV Raül Romeva. En aquesta obra, Romeva ha denunciat de manera novel·lada la realitat que hi ha al darrera de la problemàtica de l'espoli del mar i el tràfic de persones a Europa. Per Romeva la situació és absurda i molt greu, però creu que la conclusió de la novel·la és que les coses podrien ser diferents.

Raül Romeva

Moltes de les coses que passen depenen de la nostra actitud, per canviar-les si volem. Es poden fer les coses d'una altra manera.



Les altres propostes santcugatenques són 'La Rueda del odio' de Miguel Ángel Zapata, 'Com un vals de Chopin' de Daniel Ruiz-Trillo, 'Las cavernas de San Pedro' de Lluís Ubalde, i l'estrena del periodista Joan Ramon Armadàs en la ficció amb 'La cicatriu de la mare'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.