La coral Gospel Sentits enlluerna el Teatre la Unió amb un concert ple d'optimisme


Temes relacionats

Els autors santcugatencs més mediàtics es preparen per Sant Jordi (20/abr/12)

El Teatre la Unió homenatja amb un concert els Tres Tenors (15/abr/12)

El tenor Daniel Alfonso ofereix a La Unió un concert íntim ple de força (12/feb/12)


  • Comparteix:

La coral Gospel Sentits, en plena actuació

La coral Gospel Sentits, en plena actuació

La coral de Badalona Gospel Sentits ha emocionat el públic del Teatre la Unió amb un concert íntim ple d'alegria. El públic santcugatenc ha gaudit d'un repertori variat de gospel a càrrec d'una de les entitats més consolidades d'aquest gènere musical. Els beneficis d'aquest concert aniran destinats a un projecte de l'associació benèfica Veus per Llatinoamèrica per ajudar els nens que viuen als carrers de Cochabamba, a Bolívia.

El repertori de la coral, de 14 cançons, ha inclòs peces clàssiques del camp del gospel, com 'Oh Happy Day' i 'Let me wait for you', entre d'altres. A més, l'agrupació musical ha adaptat a aquest gènere una de les cançons de Bob Marley, 'One love, one heart'. Prop de 30 cantaires han pujat a l'escenari del teatre per oferir un concert ple d'optimisme i il·lusió.

Gospel Sentits, que enguany celebra el seu desè aniversari, va néixer a l'església de Sant Josep del centre de Badalona. Des d'aleshores ha crescut gràcies a la seva participació en actes benèfics a la seva ciutat i Barcelona, on ha actuat a la sala Luz de Gas i al Palau de la Generalitat en el marc del concert de Sant Jordi del 2006, entre d'altres. La coral compta amb membres que tenen des de 19 anys fins als 80, cosa que garanteix el relleu generacional en l'agrupació.

La presidenta de Gospel Sentits, Maria Ureta, ha destacat el caràcter solidari que té l'agrupació.

Maria Ureta

Nosaltres fem un o dos concerts solidaris a l'any. Creiem que avui dia a vegades ens oblidem que hi ha un Tercer Món.


Els beneficis que es recaptin en el concert aniran destinats a una iniciativa de l'associació Veus per Llatinoamèrica per ajudar els nens sense sostre de Cochabamba, a Bolívia. El muntatge forma part del projecte 'Batega amb La Unió', una campanya amb què l'entitat intenta superar la seva mala situació econòmica rellançant la seva programació, col·laborant amb comerços locals i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.