Indignació, esport i independentisme a les novetats santcugatenques de Sant Jordi


Temes relacionats

Arcadi Oliveres diu 'prou' al capitalisme i a una política que 'ha tocat fons' (13/mar/12)

'Informe Diagonal' de Josep Gimeno analitza des de la ficció el sentiment independentista a Catalunya ( 7/jul/11)

Robirosa: 'El jugador de bàsquet és un personatge amb cultura' (10/mai/11)


  • Comparteix:

El nou llibre d'Arcadi Oliveres

El nou llibre d'Arcadi Oliveres

'Diguem prou!', de l'economista i activista Arcadi Oliveres, és una de les novetat santcugatenques més destacades d'aquest Sant Jordi en categoria d'assaig. El món del periodisme també prendrà protagonisme amb 'Informe Diagonal', del periodista de Cugat.cat Josep Gimeno, un estudi fictici encarregat per un grup de persones influents de Madrid i de Barcelona per parar els peus a l'independentisme.

Amb 'Diguem prou! Indignació i respostes a un sistema malalt' (Angle Editorial), Arcadi Oliveres explica els laberints i les injustícies de la crisi econòmica, política i social. El president de Justícia i Pau va explicar a Cugat.cat els motius que el porten a la indignació.

Arcadi Oliveres

Els privilegiats intenten mantenir els seus privilegis a través de l'explotació.








I com aturar l'independentisme és el tema vertebrador d''Informe Diagonal' (A Contra Vent), un estudi fictici encarregat per un grup de persones influents de Madrid i de Barcelona per parar els peus al sobiranisme. Ho explica el seu autor, el periodista de Cugat.cat Josep Gimeno.

Josep Gimeno

És un informe sobre com aturar l'independentisme.



El món de l'esport s'aborda de la mà del periodista esportiu Jordi Robirosa que reivindica el bàsquet amb 'Basquetmania' (Columna) i 'Aprender de los campeones' (Plataforma Editorial), del cap de psicologia del Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR), Pep Marí.

A més, 'Els barris dels nous catalans' (Grup d'Estudis Locals), de l'historiador Jordi Casas, i 'El gobierno de las emociones' (Herder), de la filòsofa Victòria Camps, també entren a la llista d'assajos més esperats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.