El Premi de Poesia Gabriel Ferrater rep una participació de 69 poemaris


Temes relacionats

Sant Cugat aposta per les lletres catalanes amb una nova edició del Premi Gabriel Ferrater (18/oct/11)


  • Comparteix:

Gabriel Ferrater dóna nom al Premi de Poesia Sant Cugat

Gabriel Ferrater dóna nom al Premi de Poesia Sant Cugat

Fins a 69 poemaris s'han presentat enguany al Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater en l'edició que commemora els 40 anys de la mort del poeta santcugatenc. El certamen arriba enguany a l'onzena edició i donarà a coneixer el nou guanyador dijous de la setmana vinent amb un acte al vestíbul del Teatre-Auditori. L'obra guanyadora s'endurà 7.250 euros, una escultura de l'artista local Pep Codó i serà publicada per Edicions 62.

El jurat que decidirà qui s'emporta el Premi de Poesia Sant Cugat està format per Jordi Cornudella, Xavier Folch, Francesc Garriga, Imma Monsó i Marta Pessarrodona, que repeteixen com a jutges del certamen.

L'acte de lliurament del premi comptarà amb l'actuació del trio de David Mengual que presentarà el seu darrer treball, 'Maitia'. A més, s'aprofitarà per lliurar els premis de poesia Gabriel Ferrater per a centres de secundària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.