Activitats infantils i actuacions, en el Sant Jordi de l'agrupació escolta Berenger el Gran


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la festa de Sant Jordi

Imatge d'arxiu de la festa de Sant Jordi

L'agrupament escolta Berenguer el Gran organitza aquest dissabte la Festa de Sant Jordi. La celebració, que començarà a les cinc de la tarda i s'allargarà fins la una de la matinada, tindrà lloc a la plaça del Rei.

La primera part de la festa anirà a càrrec del grup de percussió Kata Kitinga, els Castellers i els Bastoners de Sant Cugat. Després, a les sis de la tarda, els nens prendran protagonisme amb la xocolatada i els tallers infantils.

El grup de percussió Karabassà i el Cos de Dansa de l'Esbart de Sant Cugat actuaran a les vuit del vespre i, tot seguit, hi haurà un sopar popular i un recital de poesia.

A partir de les deu, la plaça del Rei serà l'escenari dels concerts dels grups musicals Blue Velvet, La quinta del quinto i 9son. El grup de percussió Kata Kitinga tornarà a actuar per finalitzar la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.