'Pina', de Wim Wenders, dóna el tret de sortida a les activitats del Dia de la Dansa


Temes relacionats

Sant Cugat celebra el Dia de la Dansa amb quatre dies plens d'activitats (17/abr/12)


  • Comparteix:

Fotograma del film de Wim Wenders / Font: Toutlecine.com

Fotograma del film de Wim Wenders / Font: Toutlecine.com

La projecció del film 'Pina', de Wim Wenders, dóna avui el tret de sortida a les activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dansa a la ciutat. Les activitats del Sant Cugat Balla d'enguany s'allargaran fins diumenge amb l'actuació del ballet de Víctor Ullate, la mostra de les escoles a la plaça de Victòria dels Àngels i l'espectacle 'Grans moments de la dansa'. La projecció de 'Pina', emmarcada dins el Cicle de Cinema d'autor, tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre als Cinemes Sant Cugat i l'entrada té un preu de quatre euros.

'Pina' és una original aproximació al món de la dansa a través d’un retrat personal i de gran impacte visual que el director Wim Wenders fa de l'univers de la ballarina Pina Bausch. Guardonat amb el premi a Millor documental de l'Acadèmia europea de cinema, el film arriba aquest dijous a Sant Cugat per obrir les activitats del Sant Cugat Balla d'enguany.

Les activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dansa s'allargaran fins diumenge, concentrant els plats forts al cap de setmana. Divendres, el ballarí Víctor Ullate oferirà una classe magistral a la plaça de Victòria dels Àngels al matí, i a la tarda el Teatre-Auditori obrirà les portes per mostrar l'assaig de l'espectacle 'Wonderland' que representarà la seva companyia a les deu de la nit.

Dissabte, les escoles de dansa de la ciutat pujaran a l'escenari instal·lat a la plaça Victòria dels Àngels per mostrar les seves creacions. Diumenge, el Teatre-Auditori acull l'espectacle 'Grans moments de la dansa' que homenatjarà les figures més importants del segle XX.

La projecció de 'Pina' forma part del Cicle de Cinema d'autor i tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre als Cinemes Sant Cugat. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.