Antònia Font fa brillar el 'Lamparetes' amb els temes més coneguts de la banda al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Antònia Font anuncia a Cugat.cat que aquest any traurà un nou disc (21/abr/12)

Antònia Font enamora en un concert multitudinari a la plaça d'Octavià ( 2/jul/11)


  • Comparteix:

El cantant Pau Debon al Teatre-Auditori

El cantant Pau Debon al Teatre-Auditori

El conjunt mallorquí Antònia Font ha tornat a fer vibrar el seu públic més fidel al Teatre-Auditori. Els mallorquins han ofert un gran repàs de la seva trajectòria musical amb un concert on s'han pogut escoltar les cançons del seu darrer treball 'Lamparetes' juntament amb clàssics d'altres discs. Cançons com 'Wa Yeah' i 'Calgary 88' han fet saltar i cantar els espectadors.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

Els seguidors més fidels d'Antònia Font no han volgut perdre's el concert del conjunt mallorquí al Teatre-Auditori. Davant d'un teatre ple de gom a gom, la banda ha iniciat el seu concert amb el single del disc 'Lamparetes', 'Qui dubta d'en Clint Eastwood'. Al llarg de l'actuació els temes d'antics treballs com 'Alegria' i 'Tots es motors' s'han combinat amb els de l'últim disc. Tres cançons han fet posar dempeus el públic santcugatenc 'Wa Yeah', 'Me sobren paraules' i 'Calgary 88', la cançó que ha tancat el concert.

La majoria dels espectadors ja havien vist el conjunt mallorquí en algun concert d'aquesta gira. Molts d'ells, però, han coincidit a destacar que aquest ha estat el directe més potent de la banda.

Públic

M'encanten, no me'n perdo ni un. / Aquest concert ha estat el millor que he vist. / Els vam veure fa quasi un any i no té res a veure, aquest concert ha estat sensacional.




El cantant Pau Debon ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que després d'aquesta gira seguiran en actiu amb un nou disc i ha detallat per què van necessitar fer una parada abans de treure 'Lamparetes'.

Pau Debon

La gira de 'Coser i Cantar' va ser esgotadora. Vam acabar cansats, va ser molt dur i vam necessitar parar per un temps.




Precisament, el 2008 el conjunt mallorquí va presentar el disc 'Coser i cantar' al Teatre-Auditori acompanyats per l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.