Ferran Aisa protagonitzarà la 7a Nit Literària d'Òmnium Cultural


Temes relacionats

El moviment independentista divulga els avantatges de la separació de l'Estat espanyol (16/feb/12)

El món de la cultura agraeix l'entrega de Max Cahner en l'homenatge a l'ANC ( 9/nov/11)

Òmnium: 50 anys defensant la cultura (11/jul/11)

Borja de Riquer reclama una Catalunya 'culturalment independent' ( 6/mai/11)


  • Comparteix:

Ferran Aisa en una imatge d'arxiu

Ferran Aisa en una imatge d'arxiu

La Nit Literària d'Òmnium Cultural arriba a la seva 7a edició amb l'escriptor Ferran Aisa com a protagonista. L'autor santcugatenc serà el responsable del pròleg literari que a cada edició materialitza aquest homenatge de l'entitat a les lletres catalanes amb segell local i al compromís dels socis més veterans. Enguany, la Nit Literària, que tindrà lloc dijous de la setmana vinent al restaurant La Masia, comptarà també amb una vessant solidària en benefici del menjador social de Càritas.

Com a edicions anteriors, la Nit Literària d'Òmnium Cultural esdevindrà un homenatge a les lletres i la cultura catalana. Les darreres publicacions d'autors santcugatencs tindran cabuda en un acte que enguany se centrarà en l'obra de l'escriptor Ferran Aisa. La presidenta d'Òmnium Cultural, Rosa Maria Caballé, ha destacat així la trajectòria d'Aisa, que ha publicat recentment 'Barcelona Balla', un viatge pels locals d'oci nocturn i ball de Barcelona.

Maria Rosa Caballé

Ferran Aisa és historiador i poeta. El tenim a Sant Cugat i hem de potenciar aquests escriptors propers amb la vàlua d'Aisa.



El també historiador compartirà protagonisme amb els socis de l'entitat. Com és habitual, Òmnium distingirà aquells membres amb més de 30 anys de vinculació amb l'entitat. A més de la vessant cultural, la 7a edició de la Nit Literària incorpora també una vessant solidària. Ho explica Caballé.

Maria Rosa Caballé

És un moment en què tots ens hem d'implicar amb la gent que passa dificultats. Sant Cugat també té problemes.



Òmnium destinarà una aportació econòmica al menjador social de Càritas. L'acte, que estarà amenitzat per un quartet de clarinet, tindrà lloc dijous de la setmana vinent a dos quarts de nou del vespre al restaurant La Masia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.