Els superherois de Marvel, protagonistes a les cartelleres dels cinemes locals


  • Comparteix:

Arriben els herois a la gran pantalla

Arriben els herois a la gran pantalla

La pel·lícula 'Los vengadores' dirigida pel guionista de 'Toy Story', Joss Whedon, encapçala les estrenes dels dos cinemes de la ciutat. Als Yelmo també es podran veure els films 'La maldición de Rookford', 'Martha Marcy May Marlene' i la nova cinta d'Eduard Cortés, 'The pelayos'.

Els superherois dels còmics de Marvel Iron Man, l'Increïble Hulk, Thor, Capità Amèrica, Ojo de Halcón i la Viuda Negra es donen cita al film 'Los vengadores'. L'equip haurà de salvar el planeta davant l'amenaça d'un enemic que ha trencat el pacte de pau Shield.

Ambientada en la postguerra de la Segona Guerra Mundial, 'La maldición de Rookford' és la història d'una societat que troba consol en la vida sobrenatural mentre una investigadora intenta demostrar la veritat. Però una missió en un col·legi li farà dubtar de les seves conviccions.

Elizabeth Olsen protagonitza 'Martha Marcy May Marlene', una jove que ha aconseguit sortir d'una secta però que viu pensant que el seu antic líder l'està seguint. Martha perdrà el sentit de la realitat i la ficció de la vida.

'The Pelayos', basada en un cas real, és la història d'una família que intenta guanyar als casinos aplicant tècniques informàtiques, provocant l'odi de molts jugadors. La cinta està protagonitzada per Lluís Homar, Daniel Brühl, Miguel Ángel Silvestre i Oriol Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.